Неговото любимо парче е сланина. Басистът с харизма на Касапин.

...
Неговото любимо парче е сланина. Басистът с харизма на Касапин.
Коментари Харесай

Фънки закъсня за Капките заради весела карета

" Неговото обичано парче е сланина. Басистът с харизма на Касапин. Това е Димитър Ковачев - Фънки ", сподели водещият Димитър Рачков, след което уточни празния му стол. Само Hotnews.bg научи, че музикантът е просрочен за началото на шоуто поради различен собствен ангажимент-пиесата " Веселата карета ", в която дели една сцена с Димитър Баненкин, Точно Токмачкчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов. Фънки прави сценичен дебют в ролята на притежателя на „ Каретата “, по тази причина и бе облечен по този необикновен метод. До него на масата бе сложено и бомбето, което носи героят му. „ Каретата “ е готова, конете са впрегнати.

Чака ви едно пътешестване, в което всички сънища са действителност. Това пътешестване не е за всеки, а единствено за определени, за огромни късметлии “, споделя Фънки - по- прочут в последните месеци като Господин Разцветников, притежател на „ Веселата карета “.
Реклама
Всеки, който не се качи на Каретата, ще загуби част от фантазиите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в остатък. Заради закъснението на Фънки водещите на Капките взеха решение да му намерят заместител от публиката. Двамата отидоха да търсят човек и стигнаха до татуиран мъж с гола глава, който по подигравка също се споделя Димитър, а семейството му е Милушев. " Той си е тъкмо като Фънки ", възклилкна Геро. Водещите не пропуснаха да се пошегуват с Димитър, като го питаха за персоналните му данни и го настаниха на мястото му при журито.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР