Неговият мандат свършва, а с това и надеждите на Дончева,

...
Неговият мандат свършва, а с това и надеждите на Дончева,
Коментари Харесай

Татяна Дончева губи последния си коз за София - Малката секира! СНИМКА

Неговият мандат свършва, а с това и очакванията на Дончева, че ще има свои хора в Столична община.

Преди повече от година Александров стана клиент на прокуратурата, откакто бе упрекнат в лихварска активност, която по смисъла на българското законодателство е противозаконна.

Според прокуратурата в интервала от 19 ноември 2002 година до 12 февруари 2015 година Александров е дал против рента 61 заема в левове, евро и щатски долари на разнообразни жители и компании. Общият размер на раздадените суми е 541 000 лева, 1 693 160 щатски $ и 3 738 600 евро.

Малката брадва остана на независимост против парична гаранция от 100 000 лв.. Но, в случай че бъде приет за отговорен, той може да прекара до 10 години в пандиза, а имуществото му да бъде иззето.


Стоян Александров е зачервил бузки към Прокопиев

Тежките обвинявания, обаче не му попречиха да продължи да е част от Столичния общински съвет, оправдавайки изцяло прякора си от университета.

Във всяка една уважаваща себе си европейска страна за сходни условия следва единствено един излаз - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА.

Това обаче очевидно е в прорез с разбиранията на Дончева, която другояче обикаля шоупрограмите на bTV, с цел да морализаторства и да приказва нелепости по всевъзможни тематики.

От общителния ефир на bTV, обаче Дончева не сподели и гък за тревожната обстановка със Стоян Александров, който бе повдигнат в общината през нейното движенийце.

Освен на Александров, Дончева няма да може да разчита и на специалиста Симеон Славчев, който по своя воля напусна политическия й план.

Нищо чудно след политическите завои, които подхваща Дончева скоро да я забележим по какъв начин става част от придвижване "Агнешки главички ", където може да се събере с нейния съидейник Атанас Атанасов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР