Негови колеги от Нова телевизия разкриват, че му била извършена

...
Негови колеги от Нова телевизия разкриват, че му била извършена
Коментари Харесай

Крият На Всяка Цена! Ето Защо Го Няма В Ефир! Виктор Николаев Приет По Спешност В Болница! Диагнозата Е Тежка

Негови сътрудници от Нова телевизия разкриват, че му била осъществена наложителна намеса, която съгласно експертите не търпяла отсрочване. Възстановителният интервал обаче се оказал по-дълъг, в сравнение с Виктор предполагал, и по тази причина решил, че е по-разумно да си остане вкъщи, тъй като положението му не разрешавало да си прави съответно отговорностите.

Предварително той споделил на екранната си партньорка Аделина Радева за здравословните си несгоди, а тя от своя страна се тормозила освен за него, а и за себе си. Тъй като към момента била прекомерно плаха и разчитала на Николаев за по-напечените обстановки в ефир, помолила началниците им в някои от дните да й пращат подкрепление, с цел да се усеща по-спокойна. Така в последните три седмици постоянно се случва Богомил Грозев да води част от рубриките на „ Здравей, България “, само че положителното му показване отвън новините по никакъв метод не застрашавало мястото на титуляря Виктор. По време на домашното си лекуване Николаев разчитал напълно на брачната половинка си Людмила Железова, която също си взела отпуск, с цел да може да го обгрижва. Напускала дома им само с цел да води и взима дъщеря им Дара от учебно заведение.

В последно време в фамилията на тв водещия се заредили тягост след тягост в персоналния им живот. Припомняме, че наскоро брачната половинка на журналиста пострада тежко. При нелепи условия радиоводещата паднала съдбовно и счупила ръката си на няколко места. За благополучие, се оказало, че крайникът ще може да се възвърне изцяло, само че в продължение на месец Железова била с обездвижена и гипсирана ръка, пристегната с раменен бандаж. Тогава пък Виктор бил неразделно до нея и й помагал с безусловно всичко, тъй като й било мъчно да се обслужва сама, камо ли да се оправя с домакинските си отговорности.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР