Неговата звезда изгря в Под прикритие преди повече от десетилетие.

...
Неговата звезда изгря в Под прикритие преди повече от десетилетие.
Коментари Харесай

Ивайло Захариев: Аз поисках развод, но се борех за брака си докрай


Неговата звезда изгря в „ Под прикритие ” преди повече от десетилетие. И от този момент животът на Ивайло Захариев никога не е бил на мрачно. Актьорът излиза с откровена изповед пред Мариян Станков-Мон Дьо в ефира на Нова телевизия.

„ Бях на 25, когато вярата се появи в моя живот. Това беше миг, в който не усещах липса на другари и внимание. Често хората се обръщат към Бог, когато „ самолета към този момент пропада ”. Ровът беше спокоен миг за мен, само че миг, в който си мислех, че имам задоволително, само че Бог ми сподели, че няма нищо, в случай че съм без него ”, показа Захариев.

„ Най-голямото тестване, пред което съм бил изправян от Бог, е моят бракоразвод. Това беше нещо, през което не желаех да преминавам. Не желаех да поставям край. Направих всичко допустимо да запазя този брак ”, съобщи артистът. И добави: „ Мълчанието ми по този въпрос даде мотив за доста спекулации и неверни тълкования ”.

„ Реално разводът беше пожелан от мен. Не става дума за невярност, не за някакви съответни мои дейности. Със сигурност имам виновност в това да сме се разделили и индивидът насреща да е почувствал, че би трябвало да се разведем. Но имам вяра, че имаше и други изходи от тази обстановка ”, акцентира той.

Според него този брак е завършил поради може би неверните упования на някогашната му брачна половинка. „ Допускам, че си е представяла едни неща, а животът ѝ е дал други. Но тя не ми сподели ясно какво си е представяла. Казани са ми някои неща, които съм правил, само че по този начин и не разбрах какво в действителност е трябвало да върша. Почувствах се предаден, Търпял съм доста неща, които един мъж не би изтърпял. Едно от тях е разграничаването ни ”.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР