Негова водеща ще бъде Александра Сърчаджиева, която сменя Радост Драганова,

...
Негова водеща ще бъде Александра Сърчаджиева, която сменя Радост Драганова,
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева сменя Радост Драганова

Негова водеща ще бъде Александра Сърчаджиева, която сменя Радост Драганова, която остава зад кадър и ще бъде продуцент на предаването. То ще предложи на феновете богата палитра от рубрики, които ще разкрият невероятните човешки истории на елементарните хора и известните такива. Основен водещ на предаването, което ще се излъчва всяка събота от 17:00 до 19:00 ч., е Александра Сърчаджиева, чиято орис също постоянно ѝ е поднасяла изненади. Hotnews.bg препочмня, че Алекс се изявяваше в предишния ефирен сезон като коментатор по женски тематики в " Тази събота, тази неделя " дружно с Деси Бакърджиева.
Реклама
Освен с елементарни хора, всяко издание на „ Животът по автентичен случай “ ще среща феновете и с известна персона, която в откровена изповед ще признае пред Алекс за житейска компликация, през която е минала сполучливо. Освен духовни, „ Животът по автентичен случай “ си слага за цел да прави и външни трансформации. В сегмента Моето ново АЗ “ известният еластичен хирург доктор Джак Антонио ще трансформира орисите на елементарни хора, които постоянно са изпитвали комплекси от външния си тип

Иво Аръков също ще бъде част от новото предаване в ефира на bTV с емблематичната графа „ Топ 10 “. Всяка седмица екипът на предаването ще избира настояща тематика от живота в България, с цел да подреди в 10 позиции известни персони или събития с доста комизъм и радостни мнения. В " Мармалад " ребриката водеше мария Силвестър, която изпада от новото шоу.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР