Негов подчинен изтезавал човекСамуил Хаджиев ще отговаря за записи, свързани

...
Негов подчинен изтезавал човекСамуил Хаджиев ще отговаря за записи, свързани
Коментари Харесай

Ново обвинение за шефа на Трето РПУ в Пловдив

Негов зависещ изтезавал човек
Самуил Хаджиев ще дава отговор за записи, свързани с злополука с 3 жертви

Полицейският шеф получил бъбречна рецесия зад решетките

Началникът на Трето РПУ в Пловдив е упрекнат за разстройване на наказателното произвеждане против Иво Даскалов-Лудия, който умъртви с колата си трима души на Околовръстното шосе в града. Това стана ясно от новото - четвърто, обвиняване против задържания Самуил Хаджиев, което му бе повдигнато през вчерашния ден. Той бил скрил доказателства, като е разпоредил на чиновник от бранш „ Криминална полиция” да изземе и да му съобщи всички записи от видеокамери на автомивка и автосалон, снимали наоколо до зверския конфликт на 2 май т. година и по този начин те не са били приобщени към формираното досъдебно произвеждане за злополуката. Преди 5 дни Пловдивският областен съд остави остави шефа на районното в ареста. Още същия ден тогава той е постъпил с бъбречна рецесия в болница, се разбра от юристите му през днешния ден.

Другите обвинявания на Хаджиев бяха за опит за кражба на половин звук здравна марихуана, напън върху зависещ да извърши закононарушение по работа и за държане на 50 бойни патрона в джипа си. Той беше арестуван на 19 май дружно с подчинения му служител на реда Атанас Качаков от Трето РПУ в Пловдив и престъпно проявените Данаил Димитров и Симеон Иванов, на които беше повдигнато обвиняване за похищение и мъчение на 28-годишния Фарук Манаф, с цел да върнел открадната марихуана.

На делото не бяха позволени публицисти, поради интимните детайлности от похищението. Жертвата твърди, че била брутално измъчвана, усуквали гениталиите є в продължение на 4 часа.

Днес Пловдивският апелативен съд трябваше да заседава по тъжби на арестуваните, само че даде на юристите Хаджиев да се срещнат с още 9 тома с нови материали.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР