Негов дом ще бъде морският бряг, а стените на класните

...
Негов дом ще бъде морският бряг, а стените на класните
Коментари Харесай

„Бургаско пясъчно училище“ стартира този уикенд

Негов дом ще бъде морският бряг, а стените на класните му стаи ще са направени от слънце и морски бриз. Ще се учи един-единствен предмет, а точно „ Пясъчна статуя “ или „ Как да се научим да вършим статуи от пясък “ в действителна среда. „ Бургаско пясъчно учебно заведение “ (Burgas Sand School), както Пол и Реми избраха да кръстят самодейността, започва този уикенд!

Двамата обични виртуози на бургаския морски бряг ще чакат всички възпитаници с интерес в пясъчното изкуство да се включат във вълнуващото начинание, с цел да сътворяват дружно както огромни, по този начин и по-малки чудновати, хумористични, приказни и просветителни статуи. Часовете ще се организират всяка събота и неделя, от 11:00 до 13:00 ч., до 26.11.2023г. в това число (с алтернатива да продължат и през зимния сезон, в случай че времето позволява).

Локацията на „ Бургаско пясъчно учебно заведение “ е добре позната на всички бургазлии от работата на двамата надарени създатели – на плажа, в региона на бар „ Бейуоч “, като зоната ще бъде в допълнение обозначена с флагчета. Школата е изцяло безвъзмездна и обезпечава подръчни материали за направа на фигурите при нужда, както и доста слънчево въодушевление, усмивки и занимания.

Не пропускайте това премеждие – чакаме ви!

* Тъй като Пол и Реми са англоговорящи, е целесъобразно учениците да владеят най-малко начално равнище на британски език, с цел да могат да схващат и вземат участие в връзката по време на образованието.

* Не че имат потребност от показване, само че въпреки всичко повече информация за Пол и Реми и тяхното творчество можете да намерите на следните адреси във фейсбук и интернет:https://www.sandartist.com/
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР