Негативността съществува навсякъде, но е очевидна при токсичните хора. Те

...
Негативността съществува навсякъде, но е очевидна при токсичните хора. Те
Коментари Харесай

15 признака, че си имате работа с токсичен човек

Негативността съществува на всички места, само че е явна при токсичните хора. Те са манипулативни, авторитетни и много постоянно – предатели. През по-голямата част от времето не може в действителност да разпознаете токсичните хора, до момента в който те не наранят вас или ваш непосредствен. Най-вероятно към този момент сте се сблъсквали с някой отровен човек, без даже да подозирате за това.
Ето няколко метода, по които елементарно да разпознавате този необикновен вид хора.

Истината не е техен приоритет. Те изкривяват историите си доста, с цел да наподобява, че играят основна роля в тях и с цел да могат по-лесно да манипулират тези, които ги слушат.

Те са мощно сериозни и употребявам жлъч, с цел да прикрият желанията си. Разбира се, няма човек, който да не е подлагал на критика някой различен, само че когато рецензиите са тежки и наситени със жлъч ( с цел да не им се постанова да се извиняват), тогава това не е редно. Токсичните хора ще ви кажат „ Това е смешка! Просто се майтапих! “, с цел да могат елементарно да се измъкнат от спор.

Не дават отговор непосредствено на нищо. Когато един човек отбягва въпросите ви или си играе с тематиката на диалога, то той най-вероятно е отровен. Просто „ да “ или „ не “ не влиза в речта му, тъй като е допустимо да крие истината.
Те непрекъснато влизат в ролята на жертва. Токсичните хора рядко поемат отговорност за какъвто и да било проблем. Те трансферират виновността на другите – родители, съквартиранти, шефа си, колегата си и т.н.), само че не и на себе си.

Те се отнасят зле с непознати. Не почитат хората, които ги обслужват; пускат злословия за съседите си и се оплакват, че служащите от другата страна на улицата не си правят работата, както би трябвало. Токсичните хора гледат отвисоко на тези, които не почитат, а „ елементарните жители “ са на последно място в листата им.

Клюките са приоритет. Токсичните хора разчитат доста на клюките и слуховете. Това е единственият вид диалог, който водят, в случай че не е за тях самите.

Доста постоянно преувеличават за нещата в живота си. Чу ли за оня път, когато тя отишла до Франция, с цел да си легне с обичания си музикант? А за оня път, когато е била на плажа и никой не е откъсвал очи от нея? За токсичния човек хвалбите са най-хубавата част от деня им, изключително като се има поради, че истината не е част от тях.

Винаги има драма. Без значение каква е обстановката, постоянно би трябвало да има драма. Те ще я забъркат, в случай че се постанова, и за тях няма значение какви ще са последствията.

Те обичат да са в надзор. Ако се чувствате принудени да вършите неуместни неща с този човек, значи той е отровен. Не можете да отидете на обичано място, да излизате с избрани хора и даже да ядете неща, които обичате, единствено поради този човек? Значи е отровен.

Зависимост от наркотици/алкохол. За да се оправят със личните си демони, тези хора разчитат на опиати и/или алкохол. Те не намират метод да се сближат с нетоксичните хора, по тази причина си намират способи да притъпят действителността.

Те постоянно са обезверени да бъдат във връзка. Тяхната взаимозависимост към външни фактори стига до там, че те постоянно се усещат подвластни от интимния си сътрудник. Токсичните хора не могат да живеят сами със себе си.

Говорят прекомерно доста, само че не слушат задоволително. Всичко би трябвало да се върти към тях непрекъснато, в никакъв случай не може да се приказва за различен човек. Ако слушат, то най-вероятно се дължи на обстоятелството, че диалогът е за тях.

Живеят в остарели връзки. Токсичните хора постоянно приказват за някогашните си. Те го вършат, с цел да насочат диалога към себе си, с цел да обвинят различен човек за грешките си или с цел да клюкарстват.

Те би трябвало да са прави непрекъснато. Споровете са изтощителни за токсичните хора. Това е по този начин, тъй като те би трябвало да са прави, даже и събитията да сочат противоположното.

Интуицията ви споделя да се отървете от тях, колкото се може по-рано. Не е мъчно да разпознаете отровен човек един път, откакто се вгледате в държанието им. Плюс това, вашата естествена вътрешен глас е схванала за това какъв е той, преди вие да сте го осъзнали.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР