“Нефтохимик трябва да намали непредизвиканите грешки на сервис и в

...
“Нефтохимик трябва да намали непредизвиканите грешки на сервис и в
Коментари Харесай

Светослав Гоцев: Изходът от среща №1 не показва нищо

Нефтохимик би трябвало да понижи непредизвиканите неточности на сервис и в офанзива . Играчите не би трябвало да бързат толкоз да вземат решение всяка обстановка, а да оставят и съперника да бърка. В третата част, в първия мач се видя, че и Фридрихсхафен има слаби страни и те би трябвало да се употребяват. Нормално беше младите момчета да позволяват някои неточности, само че това се оправя с опита и играта.

Дори Нефтохимик да беше спечелил първия мач, трябваше да победи и във втория.

Изходът от среща №1 не демонстрира нищо.



Все още серията е отворена. Евентуален триумф в Германия, може да отстрани Фридрихсхафен. Да, в този момент към този момент е по-трудно, само че не е невероятно.

Включването на украинския диагонал Олексаднр Стаценко в стартовия състав беше изцяло верен ход.

Напълно вярно е да излязат с най-хубавия си тим. В третата част както той, по този начин и целият тим сподели добра игра. Стаценко ще бъде козът на Нефтохимик този сезон.



Очаквам вторият мач да е по-добър за Нефтохимик. Вижда се, че с всяка минала среща волейболистите на Найден Найденов усъвършенстват играта си. До в този момент нямаха и толкоз време за сработка с новия диагонал.”, разяснява пред BGvolleyball.com Светослав Гоцев .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР