Нефтохимик поде нова инициатива, насочена към родителите на малките таланти.

...
Нефтохимик поде нова инициатива, насочена към родителите на малките таланти.
Коментари Харесай

В Нефтохимик създават комитет на родителите

Нефтохимик поде нова самодейност, ориентирана към родителите на дребните гении. Тя е обвързвана със основаването на комитет, формиран от родители на деца от всички възрастови групи, които упражняват в академията. Ще се провеждат периодически срещи, на които представители на управлението ще срещат родителите с всички значими условия към клуба и ще дават отговор на въпросите, които им бъдат заложени.

Главната цел на тази самодейност е родителите да получават достоверна и своевременна информация за всичко, обвързвано с Нефтохимик и в частност с детско-юношеската школа. По този метод ще те ще добият по-широка визия за метода, по който действа клубът и ще разполагат постоянно с настояща информация за положението му. Подобряването на връзката сред управлението и родителите ще спомогне за по-бързото и дейно решение на зародили проблеми и сложни обстановки.

До края на идната седмица родителите на децата от всеки тим, ще могат да излъчат собствен представител, който да ги съставлява в комитета. Разбира се, всеки един родител е добре пристигнал на срещите, без значение дали е формален представител на тим или не.

Извън дейностите на комитета, управлението на клуба, в лицето на изпълнителния шеф и шефа на детско-юношеската школа, както досега, ще е разполагаем на всеки един родител или играч и ще поддържа уговорката си когато и да е да е в тяхна помощ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР