Нефтохимик победи Монтана с 3:1 в среща от 20-и кръг

...
Нефтохимик победи Монтана с 3:1 в среща от 20-и кръг
Коментари Харесай

Николай Желязков: Беше странна среща без публика, момчетата показаха характер

Нефтохимик победи Монтана с 3:1 в среща от 20-и кръг на волейболното състезание. По този метод, два кръга преди края, класирането на бургазлии на първата позиция в постоянния сезон наподобява несъмнено.
 Нефтохимик завоюва постоянния сезон след поврат против Монтана (статистика)
" Тежък мач. Очаквахме да е подобен. Първата среща сред нас приключи с триумф на Монтана. Монтана сервира доста мощно, рискува. Но като цяло ние се справихме добре. След първия гейм настроихме офанзивата като дистрибуция, направления. Блокадата проработи по-добре, началният удар също и влязохме в ритъма, в който искахме, с цел да реализираме този резултат. Успяхме да подобрим някои неща. Крайните нападатели съумяха да нападат при тежки обстановки. Залата е друга от тази в Монтана, тук може да се играе волейбол. При тежък сервис топката може да се отиграе. Проблемът в Монтана е, че залата е дребна и когато има подобен сервис, топката отива в тавана. Там не може да се играе волейбол при такива обстановки. Тук има разлика и това ни оказва помощ ", сподели треньорът на Нефтохимик Николай Желязков в ефира на Диема спорт.

" Момчетата демонстрираха темперамент и съумяха да се съберат, тъй като беше странна среща. Не сме играли формален мач в такава конюнктура. Много е неприятно, най-много за състезателите. Да намериш мотивация в такава атмосфера не е елементарно. Браво на момчетата. Лошото е, че е доста евентуално да привикваме с тази конюнктура до края на сезона. Опитваме се да създадем всички ограничения, да ограничим оптимално излизанията, да съблюдаваме хигиената, оттова нататък Божа работа ", разяснява треньорът на бургазлии.
" Ще бъде тежка среща с Добруджа. Публиката им доста оказва помощ на тима, в този момент няма да я има. Аз избирам да има аудитория, тъй като спортът е по тази причина, само че при създалата се обстановка ще бъде дребен плюс за нас. Добрич играе добре, проведено, комбинативно. Ще създадем всичко допустимо да спечелим ", приключи Желязков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР