Нефтохимик надделя над Тунджа (Ямбол) с 5:1, в контролна среща,

...
Нефтохимик надделя над Тунджа (Ямбол) с 5:1, в контролна среща,
Коментари Харесай

15-годишен дебютира за Нефтохимик

Нефтохимик надви над Тунджа (Ямбол) с 5:1, в контролна среща, играна на стадиона в Българово. Това бе пета инспекция за „ шейховете” по време на лятната им подготовка.

Двубоят стартира с ранен гол на Деян Христов, в 10-та минута. Няколко минути по-късно ямболлии съумяха да изравнят резултата. До края на полувремето възпитаниците на Диян Петков сътвориха много рискови офанзиви, които не можаха да завършат, само че малко преди почивката Иван Колев вкара второто попадение за Нефтохимик.

Втората част също мина под диктовката на „ шейховете “. Иван Цачев бе прецизен за 3:1, в 67-ма мунита. За 4:1 се разписа Димитър Костадинов, а крайното 5:1 оформи още веднъж Цачев.

Дебют за мъжкия тим на Нефтохимик записа 15-годишният вратар Атанас Георгиев. Младият пазач застана на мястото на Росен Андонов в 70-та минута и се оправи с самообладание с сложните обстановки пред вратата си.

Следващата инспекция на бургазлии е в събота против отбора на Созопол. Началото на дуела е в 19:30 ч., на стадиона вСозопол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР