Нефтохимик 2010 записа победа над Пирин Разлог при дебюта на

...
Нефтохимик 2010 записа победа над Пирин Разлог при дебюта на
Коментари Харесай

Нефтохимик 2010 победи Пирин Разлог при дебюта на Мартин Стоев начело на тима

Нефтохимик 2010 записа победа над Пирин Разлог при дебюта на новия си треньор Мартин Стоев.

Бургазлии се постановиха като посетители на коравия отбор на Пирин (Разлог) с 3:0 (25:19, 25:19, 25:23) в мач от 12-ия кръг на елита, който се игра пред цялостни трибуни в зала " Септември ".

За Най-полезен състезател (MVP) на мача пък беше разгласен Бранимир Грозданов, който приключи със 17 точки (3 блока).

Най-резултатен за Нефтохимик бе Розалин Пенчев с 19 точки. За домакините от Пирин Мариян Наков завърши с 16 точки (3 аса), а Радослав Попов и Кристиян Алексов приключиха с 10 и 9 точки.

С успеха си Нефтохимик се изкачи на трето място във краткотрайното класиране с 8 победи, 4 загуби и 25 точки. Пирин пък се смъкна на девета позиция с 4 победи, 8 загуби и 12 точки.

„ Играха концентрирано момчетата, изключително в първите два гейма. Бяха безапелационни. Последва разпределяне в третата част може би. Има го и това, че нашият диагонал Иван Раич още не е влезнал в темп по простата причина, че шест месеца не е играл и в края на мача се поизмори “, новият треньор на бургазлии Мартин Стоев.

„ Сервисът ни беше на равнище, само че съм доста по-доволен от посрещането. Говори се, че това е слабост на този тим. В тази зала се поема мъчно, все пак се справихме. Отборът е по този начин селектиран, че имаме двама еднотипни посрещачи, които са повече нападатели. И двамата се стараха оптимално, в случай че не престават по този начин, ще потвърдят, че могат да играят дружно “, продължи треньорът на първенците.

„ Нефтохимик сигурно пази шампионска купа, само че сигурно пази и името Нефтохимик. Този тим занапред се бори за шампионска купа, тъй като е нов. Аз персонално няма по какъв начин да седнал съм в тим без цел. Винаги се боря единствено за победа. Дойдох в Нефтохимик, с цел да стана първенец! “, заключи новият ментор.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР