Нефтохимик 2010 ще играе срещу Струмица в първия си мач

...
Нефтохимик 2010 ще играе срещу Струмица в първия си мач
Коментари Харесай

Нефтохимик 2010 ще играе срещу Струмица в първия си двубой от квалификаците за Шампионската лига по волейбол

Нефтохимик 2010 ще играе против Струмица в първия си мач от квалификационния шампионат за Шампионската лига по волейбол. Двубоят би трябвало да се организира на 27 октомври в зала " Младост " в Бургас.

На идващия ден първенците ще се изправят против унгарския Фино Капошвар, до момента в който на 29 октомври бургазлии се изправят против Будва от Черна гора.

Мачовете на Нефтохимик 2010 ще бъдат късните за деня. Началните часове ще станат известни оповестени по-късно, както и цените на билетите. Форматът на квалификациите за Шампионската лига тази година е нов - на шампионати, в които се играе по системата " всеки против всеки ".

Първите два отбора от всеки поток в първата квалификационна фаза се класират за идната фаза - втори кръг. Осемте тима се разпределят в нови две групи (с по 4 отбора), мачовете в които отново ще се изиграят на турнирен принцип. Домакини на тези два шампионата ще бъдат двата тима от осемте останали в конкуренцията, които са с най-високо класиране в ранглистата на континенталната конфедерация.

Победителите от двата шампионата от втория кръг, както и отборът с по-добри индикатори от заелите вторите позиции, се класират непосредствено в групите на Шампионската лига, тъй като трети кръг на процедура няма да има. Груповата фаза на ШЛ за сезон 2023/2024 се води четвърти кръг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР