Нефтохимик 2010 (Бургас) се наложи като гост ЦСКА с 3:2

...
Нефтохимик 2010 (Бургас) се наложи като гост ЦСКА с 3:2
Коментари Харесай

Матей Михайлович: Атанас Петров въведе нова система, която работи! Важни са победите

Нефтохимик 2010 (Бургас) се наложи като посетител ЦСКА с 3:2 гейма, в петгеймов оспорван мач от девети кръг на efbet Супер Волей, който се игра в столичната зала „ Васил Симов. “

Диагоналът Матей Михайлович бе с основна роля за триумфа на Нефтохимик и бе определен за MVP на мача. Той приказва след триумфа:
 Нефтохимик измъкна дербито против ЦСКА в София Нефтохимик измъкна дербито против ЦСКА в София
„ Чудесно е, че спечелихме за отборния ни дух, тъй като беше тежък мач. Чувствам се доста благополучен от триумфа. Беше в действителност доста мъчно, само че устояхме и се справихме.  Подготвихме се доста добре с новия треньор Атанас Петров. Той набави всички нужни елементи за дуела. Чудесно се работи с него. С Иван Станев  се справяхме добре, само че с новия ментор стана още по-добре. Той откри нова система за нас, която работи. Важни са резултатите, а ние печелим. “
 Атанас Петров: Колективна победа и подобаващ триумф за момчетата! Атанас Петров: Колективна победа и подобаващ триумф за момчетата!
Снимки: NVL/Startphoto.bg

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР