Нефтохимик 2010 (Бургас) победи като гост Левски София с 3:1

...
Нефтохимик 2010 (Бургас) победи като гост Левски София с 3:1
Коментари Харесай

Аксел Трухчев: Изморени сме, в петък имаме важен мач, срещу Дея, трябва да се възстановим

Нефтохимик 2010 (Бургас) победи като посетител Левски София с 3:1 (23:25, 25:23, 25:20, 25:17) в един от най-интересните мачове от 20-ия кръг във волейболното състезание на България.

Над всички за Нефтохимик бе Аксел Трухчев с 24 точки (3 блока, 1 ас, 62% успеваемост в офанзива и 28% положително посрещане - +15) за успеха.
 Нефтохимик със страховит поврат против Левски в София, остава втори в Efbet Супер Волей Нефтохимик със страховит поврат против Левски в София, остава втори в Efbet Супер Волей
“Тодор Димитров заслужава повече от мен премията. Той не играе толкоз доста през другите мачове, само че през днешния ден направи страховит дуел, гордея се с него. Той е като мой наследник. Изморени сме, в петък имаме значим мач, против Дея, би трябвало да се възстановим в точния момент и да покажем най-хубавото “, съобщи Аксел Трухчев.
 MVP Тодор Димитров: Важна победа, в този момент ни остава мач с Дея MVP Тодор Димитров: Важна победа, в този момент ни остава мач с Дея
Снимки: NVL/Startphoto.bg
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР