Нефтохимик 2010 (Бургас) отстъпи с 0:3 гейма на Марек Юнион-Ивкони

...
Нефтохимик 2010 (Бургас) отстъпи с 0:3 гейма на Марек Юнион-Ивкони
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Волейболистите на Марек заслужено победиха

Нефтохимик 2010 (Бургас) отстъпи с 0:3 гейма на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) във втория мач от 1/4-финалите в Суперлигата. След изравняването на серията волейболистът и състезателен шеф на първенците Теодор Салпаров разкри пред BGvolleyball.com какво не доближи на неговия отбор.

" Много мощен мач на Малинга. От началото до края на срещата не успяхме да му противодействаме. Той има доста положителни физически данни и за разлика от предходните два мача, в които успяхме да го спрем, в този момент не успяхме.
Като цяло волейболистите на Марек демонстрираха дух и се бориха за всяка топка. Заслужено победиха. Ние пък подходихме по-лежерно към мача, нямахме нужната централизация, с която влязохме в първата среща. Не успяхме да хванем нещата от първия съдийски сигнал и да създадем разлика във всички геймове, каквато ни е тактиката по принцип. Затова се получи подобен процес на мача. До последно не успяхме да се върнем в играта. Направихме доста непредизвикани неточности в офанзива и на сервис. Тактически не бяхме съсредоточени. Все отново има и такива дни. Ние сме един тим и ще създадем нужните заключения за идващия мач, с цел да покажем нашата игра и да продължим напред.
Определено, когато играем в личната си зала, играем с огромна разлика по детайлите. Може би, тъй като непрекъснато упражняваме там. Не имам вяра, че ще има огромно напрежение в нашия тим. Има такива моменти. Трявна да се мине през всички компликации, с цел да се изграждаш като играч. Визирам младите играчи. В такива мачове можеш да си извадиш нужните заключения. А когато побеждаваш с 3:0 всякога ти нараства самочувствието и се самозабравяш. Ще покажем, че ние сме по-добрия тим. Аз го знам и имам вяра в целия тим. ", разяснява пред BGvolleyball.com Теди Салпаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР