Нефтохимик 2010 (Бургас) надигра като домакин Хебър (Пазарджик) с 3:1

...
Нефтохимик 2010 (Бургас) надигра като домакин Хебър (Пазарджик) с 3:1
Коментари Харесай

Атанас Петров: Успехът ни дава увереност, че можем да побеждаваме всеки

Нефтохимик 2010 (Бургас) надигра като хазаин Хебър (Пазарджик) с 3:1 гейма, в последния дуел от 15-и кръг на efbet Супер Волей. 

С това бургазлии се изкачиха на втора позиция във краткотрайното класиране с 11 победи, 4 загуби и 34 точки. 
 Нефтохимик нанесе 3-а поредна загуба на първенеца Хебър в Efbet Супер Волей Нефтохимик нанесе 3-а поредна загуба на първенеца Хебър в Efbet Супер Волей
Старши треньорът на Нефтохимик Атанас Петров съобщи за BGvolleyball.com, че постигнатият триумф дава убеденост, че отборът му може да побеждава всеки.

„ Искам да поздравя момчетата. Играха ужасно. Раздадоха се и оставиха си сърцата си на игрището.  От психическа позиция това бе значим триумф против единствения противник, който не бяхме побеждавали. Това ни дава убеденост да знаем, че можем да играем мощно против всеки конкурент и да побеждаваме “.

„ Момчетата се трудят ужасно доста в подготвителния развой. Всеки труд се отблагодарява. Тази победа е за тяхното себераздаване в тренировките. “

Снимки: NVL/Startphoto.bg
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР