Нефролог предупреди да се внимава с приема на медикаменти Неконтролируемият

...
Нефролог предупреди да се внимава с приема на медикаменти Неконтролируемият
Коментари Харесай

Нефролог предупреди: Бъдете внимателни с приема на медикаменти!

Нефролог предизвести да се внимава с приема на лекарства Неконтролируемият банкет на болкоуспокояващи и медикаменти за намаляване на температурата, които влизат в графата нестероидни противовъзпалителни средства, води до тежки промени в бъбреците. Съществува даже билка за намаляване, една от съставките на която съкратява живота на бъбрека. За това осведоми пред Дарик един от най-хубавите нефролози в България доцент Валентин Лазаров.

Той напомни, че предлагането на пазара е голямо и прикани да бъдем доста деликатни при приема на лекарства.

Нефролог: Не прекалявайте с водата

" Трябва да се знае, че в последно време се появява даже, в случай че щете, нов тип патология, изключително при младите. Употребата на лекарства, неконтролируемият банкет на аминокиселини и разнообразни препарати за бодибилдинг води до поява на съществени увреждания, в случай че нещата не са вярно дозирани, в случай че не са в вярна приложимост ", сподели доц Лазаров.

Изключително неприятно усещане на нефролозите прави рекламата на нестероидни противовъзпалителни средства . Голяма част от тях са налични без рецепта , подсети експертът.

Вредно е да пием по литър фреш дневно

" Нестероидните противовъзпалителни средства , в случай че се одобряват редовно и дълготрайно, водят до тежки промени на бъбреците , засягат тежко интерстициума на бъбреците, а той е виновен за бъбречната преживяемост . Така че би трябвало да се внимава с приема на медикаментите ", сподели доцент Лазаров.

" Още един забавен миг - не съм срещу медикаментите за намаляване , само че към този момент в учебниците се разказва засягане на бъбреците от банкет на билка за намаляване , една от съставките на която провокира тежки хронични промени на бъбрека ", разяснява той.

Не лекувайте простудните болести с антибиотици, поучават експерти

Предлагането е голямо , само че човек би трябвало да бъде доста деликатен и кардинално при потребността от едно редовно дълготрайно лекуване с даден медикамент би трябвало да се има поради, че би могло да води до засягане на бъбреците, изясни още той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР