Неформално обединение под името Лява платформа Прогрес беше представено в

...
Неформално обединение под името Лява платформа Прогрес беше представено в
Коментари Харесай

Лява платформа Прогрес беше представена в София

Неформално обединяване под името Лява платформа " Прогрес " беше показано в София. Обединението се афишира за общи дейности на жители и организации цел блестящо ляво посланичество в политическия живот, съобщи публицистът Станислав Додов.

Според него Българска социалистическа партия е престанала да бъде същинска лява партия: " Българската социалистическа партия – най-малко към този миг, в този ѝ тип, е единствено българска от трите думи в името ѝ. Нашата цел е да притиснем и нея, и други политически субекти да подхващат курс към същинска съвременна левица ", означи Додов.

Нямаме рецесия на политическото посланичество, имаме извънредно добре показано икономическо малцинство и едно тотално добре непредставено икономическо болшинство. Това се случва по силата на ултра капиталистическата страна, в която живеем, която основава големи неравенства и концентрира благосъстоянието в ръцете на малко на брой - това съобщи политологът Страхил Делийски по време на конференцията на Лявата платформа " Прогрес ".

" За мен е явна нуждата от всякаква форма на готовност, зад която стои разбирането, че един различен свят е вероятен, че една друга страна е допустима, че други връзки са вероятни “, сподели още Делийски. Той настоя за обединяване против капитализма.

Зад задачите на Лява платформа " Прогрес " застава и придвижване " Изправи се. БГ " с водач Мая Манолова. Негови членове участваха на представянето на новата самодейност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР