Неформална се провежда в момента в Министерски съвет, твърдят източници

...
Неформална се провежда в момента в Министерски съвет, твърдят източници
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Тайна среща в Министерски съвет в неделя вечер! Херо инструктира Киро преди визитата на северномакедонския премиер?

Неформална се организира сега в Министерски съвет, настояват източници на организация ПИК, близки до властта. Представители на американското посолство, може би отпред с посланичката Херо Мустафа, са пристигнали преди минути в постройката на държавното управление.

Две коли с дипломатически номера, благосъстоятелност на посолството на Щатите у нас, са паркирали наоколо до основния вход на Министерски съвет. Най-вероятно измежду участниците в неофициалната среща са самата посланичка Херо Мустафа и министър председателят Кирил Петков.

Не е ясно какво постанова тайните диалози в неделя вечер сред представителите на у нас и представителите на държавното управление на Кирил Петков, само че е допустимо те да са свързани с идната аудиенция на премиера на Северна Македония Димитър Ковачевски.

Припомняме, че на следващия ден в страната ни идва държавното управление на Северна Македония, а във вторник ще се организира взаимно държавно съвещание на двата кабинета. Очакванията са, че след срещите ще има ново доближаване на позициите сред двете страни след първата крачка, която Кирил Петков твърди, че е направил по време на визитата си в Северна Македония при започване на седмицата.

Мистериозната среща в Министерски съвет, която тече и в този миг, обаче в допълнение ускорява подозренията за зависимости на премиера Кирил Петков с и за въздействието на Херо Мустафа над българското държавно управление.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР