Нееднократно сигнализирам за нездравословната обстановка във ФК Дунав. Ситуацията не

...
Нееднократно сигнализирам за нездравословната обстановка във ФК Дунав. Ситуацията не
Коментари Харесай

Димитър Димитров-Кулеманс: Ситуацията с Дунав не е за коментиране

Нееднократно алармирам за нездравословната конюнктура във ФК Дунав. Ситуацията не е за коментиране. Това сподели в отговор на въпрос ръководителят на Областния съвет на БФС в Русе Димитър Димитров-Кулеманс.

По думите му единственото избавление на ФК Дунав е подаване на светкавична оставка на настоящия основен акционер и идването на нови хора, които ще подкрепят финансово Дунав, с цел да оцелее.
 Лоши вести за Дунав след Общинския съвет в Русе " Ние евентуално ще играем бараж за оставане в Първа лига. За да играем този бараж, би трябвало да имаме тим. Нашият тим съвсем се е разпаднал ", изясни Димитров.

По думите му повода е, че футболистите, които са в Русе, от няколко месеца не са получавали заплати и са освободили квартирите си.
 Аларма в Русе! Дунав няма нито лев в касата " Тежко и горко им на треньорския щаб на Дунав кого ще съберат при вероятно възобновяване на подготвителния развой. По всяка възможност ще доиграем двата кръга и баража с 19-годишните. Те са положителни момчета и ще станат положителни футболистите, само че не им е мястото в тези тежки мачове да ги хвърлим и да спасяваме тима на Дунав. Почти съм отчаян от футболната общност в Русе и от общинското управление, че не вземат никакви ограничения за спасението на Дунав ", сподели Димитър Димитров-Кулеманс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР