Недялко от Пик написал във Фейсбук надгробно слово на кабинета.

...
Недялко от Пик написал във Фейсбук надгробно слово на кабинета.
Коментари Харесай

Недялко с надгробно слово за Борисов, стене уплашено

Недялко от Пик написал във Facebook надгробно слово на кабинета. Борисов, съгласно него, не издържал и е подготвен да си тръгне. Три били обсъжданите разновидности, само че и трите са свързани с отдръпване на настоящия министър председател. И Недялко хлипа. Но не за Борисов, който е изменник, съгласно него, а за себе си. Защото без „ чадър “ от властта и прокуратурата недялковците се усещат като сирачета.
Е, и в Пик ще схванат най-сетне, че няма безконечни неистини и измами, няма постоянно лапане.

Мутрите победиха, - хълца Недялко. Разстроен е и очевидно мозъкът му изневерява – мутрите бяха с него. Водеше ги пред Висш съдебен съвет, след това пред Съдебната палата, пред президентството... Именно с мутрите Недялко се правеше на самоуверен. По-точно си мислеше, че е самоуверен, само че беше презрян. Както и в този печален за него час.

Не са това проблемите на Недялко. Студена пот го облива като си намерения, че скоро ще му почукат на вратата данъчни, КПКОНПИ, ДАНС, призовкари... Ще питат за милионите и офшорките, нищо че следите са заличавани усърдно. Следи постоянно остават.

Недялко написал още: „ Всичко оттук насетне е недопустим за мен компромис. С вас през годините водихме дружно доста борби. И ги спечелихме. Всичко, за което сме се борили, отива по дяволите. Борисов се е предал. “

Все още богати ми Недялко, не си схванал нещо доста просто: Борисов си отива, тъй като разчиташе на такива като теб.

Освен това не знам дали се е предал Борисов, само че че ти и другите като теб ще го предадете е несъмнено. Майстори сте да сменяте резбата. Жалните ти стонове демонстрират, че към този момент си го сторил.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР