Недвижими имоти за 450 000 лв. и автомобили за над

...
Недвижими имоти за 450 000 лв. и автомобили за над
Коментари Харесай

Имоти и коли на длъжници за близо 500 бона продаде НАП-Хаско...

Недвижими парцели за 450 000 лева и коли за над 28 000 лева продадоха обществените реализатори от НАП-Хасково през първите 3 месеца на годината, оповестиха от Данчното.

Средствата са спомагателен доход за бюджета от 14 осъществени търга, като от приходната организация обръщат нараснало внимание, че всички оповестени огледи се правят единствено след спогодба с обществения реализатор, отговарящ за продажбата и при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

Днес започват огледите на апартамент и комерсиална повърхност в Пампорово, както и на части от промишлена постройка в Димитровград. Апартаментът в курортния комплекс е с повърхност 44,73 кв. м., среща се на втори етаж в жилищна постройка, разполага с две стаи и тераса, и е със приключени ВиК и електрически съоръжения. Началната му продажна цена е 35 800 лева В същата постройка обществените реализатори от Хасково продават търговски обект, огромен 53,70 кв. м. за 39 110 лева И двата парцела се намират до детската писта в непосредствена непосредственост до началната лифтова станция за хижа " Студенец ". Огледите им не престават до 16 април, в това число, като в същия период се внасят ценови оферти за закупуване и депозит в размер на 20% от в началото оповестените цени.

В Димитровград Национална агенция за приходите продава индустриален обект, част от солидна сграда от 1987 година, със смесено предопределение – индустриално и за офиси. В сутерена има 5 складови пространства, а два етажа от постройката се употребяват като шивашки цехове. Застроената повърхност, оповестена на търг, е 706 кв. м., водоснабдена е и електрически захранена. Началната й продажна цена е 85 200 лева

Началната й продажна цена е 85 200 лева Огледи се правят до 16 април, в това число. Дотогава се одобряват предложения за закупуване и депозит за присъединяване в търга.

Подробностите за тези и други търгове са оповестени на електронен адрес (), част от актуализирания и усъвършенстван уебсайт на Национална агенция за приходите.

От офиса на Националната организация по приходите в Хасково молят при усложнения в заплащането в период на налози и осигуровки, изключително в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура, жителите и компаниите да се обръщат навреме към обществените реализатори на Агенцията, с цел да не се стига до продажба на активи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР