Недоволството продължава, тъй като няма някаква ясна логично издържана идея

...
Недоволството продължава, тъй като няма някаква ясна логично издържана идея
Коментари Харесай

Експерт: Играем си на тука има - тука нема, а туроператорите прецакани

Недоволството продължава, защото няма някаква ясна разумно издържана концепция върху цялото нещо. Играем на тука има - тука нема. Занзибар, Малдиви и така нататък, споделя
Димитър Попов, ръководител на Управителния съвет на Българската асоциация на туроператорите и туристическите организации у нас (АБТТА) пред Нова нюз.

Идеята за карантиниране на идващите от Занзибар пристигна поради новата разновидност и свързаха Южна Африка със Занзибар. Нито имат директни полети там, нито потвърдена връзка с Южна Африка. Няма някаква точна статистика, само че най-малко е ясно, че няма чували с трупове в Занзибар. Няма доказателство че Южноафриканският вариант е в Занзибар. И в този момент има карантина, само че може с PCR тест да се избегне. Вече споделят: и с PCR и с антигенен не става, би трябвало карантина. Това нервира. Тези полети са планувани, цялостни, тези туроператори би трябвало да бъдат обезщетени незабавно. Има малко дестинации, които в действителност са отворени. Други имат позволение за пътешестване. Но Занзибар влезе в очите на ръководещите нещо..., разяснява той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР