Недоволство пред Съдебната палата в София от последните дни придоби

...
Недоволство пред Съдебната палата в София от последните дни придоби
Коментари Харесай

Разпънаха палатков лагер пред Съдебната палата

Недоволство пред Съдебната палата в София от последните дни закупи по-постоянен темперамент - тази заран тя осъмна с палатков лагер, който протестиращи разпънаха.

Снощи пред постройката още веднъж имаше митинг против основния прокурор Иван Гешев с възобновеното искане за неговата оставка, а палатките са оставени с концепцията да попречат на обвинител номер 1 да пристигна на работа.

Сред протестиращите са някогашният чиновник на ДАНС Росен Миленов, отец Дионисий и Тодор Стоянов, който подаде оставка като зам.-регионален министър в служебния кабинет след рецензии, че взе участие в митинг пред ДАНС.

 Снимка: Булфото

Преди няколко дни част от протестиращите съумяха да нахлуят в Съдебната палата и даже да стигнат до кабинета на основния прокурор макар защитата. Те се заканваха да останат там, до момента в който той не излезе, само че това не се случи.

 Снимка: Булфото

Вижте

Недоволството, почнало предишното лято, се възобнови след акцията на прокуратурата против висшия полицейски чиновник Ангел Папалезов, което от служебния кабинет дефинираха като навлизане в Министерство на вътрешните работи и заплаха за война сред институциите. Вчера на Папалезов беше повдигнато обвиняване, че е взел участие в незаконна група за трафик на антики, ръководена от предприемача Васил Божков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР