Недоволство и сблъсъци пред парламента коментира Радомир Чолаков ГЕРБ-СДС, в

...
Недоволство и сблъсъци пред парламента коментира Радомир Чолаков ГЕРБ-СДС, в
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Държавническата сметка е това правителство да си ходи възможно най-бързо. Никой в ГЕРБ няма да прави договорки с Кирил Петков

Недоволство и конфликти пред Народното събрание разяснява Радомир Чолаков ГЕРБ-СДС, в " Здравей България " по NOVA TV:

" Никой в ГЕРБ няма да прави сделки с Кирил Петков. Това не е допустимо, забравете го. Тактическият интерес на ГЕРБ беше и е това държавно управление да продължи да ръководи, тъй като за ум се заплаща и трябваше да се види докрай невъзможността на тези хора да ръководят страната. Това е партийната сметка. Държавническата е това държавно управление да си върви допустимо най-бързо ".

Според депутата не опозицията смъква държавното управление, а то единствено смъква себе си. " Нали нямаме подозрение, че в едно семейство, което на петия месец се развежда, отговорни са и двете страни ", запита Чолаков. Той е безапелационен, че Кирил Петков и Асен Василев са създали една " невъзможна коалиция.

" Тя сега направи невъзможното, с цел да сплоти невероятно и политическите сили в усилието да смъква държавното управление ", разяснява Радомир Чолаков.

" Това, че ГЕРБ е недопустим сътрудник беше една мантра, която се завъртя в общественото пространство и която се върти в главите на няколко души. Броих ги – това са 9 души, които основават тази нервност и напрежение. Не приказваме за някакво болшинство или обединяване против ГЕРБ.

Всички сътрудници от всички политически сили са наясно, че ние сме стабилизиращ фактор в Народното събрание и страната ", уточни още той. " Вчера някой сътрудник означи, че в италианския парламент са направени три разнообразни държавни управления с 3 разнообразни конфигурации в един парламент.

Това тук не е допустимо да стане. На Демократична България и Политическа партия като не им хареса Народното събрание, те споделят - народът е тъп, дайте да разпуснем Народното събрание и да накараме хората да гласоподават. Те настойчиво три следващи Народното събрание не схващат какво споделя народът, а точно - това са партиите, които влизат и те би трябвало да създадат обединяване. Не могат да се вършат безпринципни държавни управления ", безапелационен беше депутатът от ГЕРБ.

Запитан какво би следвало след вота на съмнение и при възможна оставка на държавното управление, той отговори: " В парламентарно показаните сили сега тече развой на осмисляне. Правителство в този парламент не е невероятно ". " Кирил Петков загуби съдружния си сътрудник.

На Има Такъв Народ нервите им не им устояха. Те ви го споделиха 100 пъти. По техните думи те са били унижавани и мачкани и в някакъв миг не устояха ", означи Чолаков. Относно това кого биха подкрепили за ръководител на Народното събрание след отстраняването на Никола Минчев, той уточни:

" В момента Народно събрание би трябвало официално да излъчи ръководител, с цел да има Народното събрание подобен, само че този ръководител няма да има работа за повече от 2-3 седмици. Моята политическа логичност е, че в случай че Има Такъв Народ повдигнат претендент за ръководител на Народно събрание, аз персонално, бих го подкрепил. Какво ще реши ПГ е различен въпрос, споделям персоналното си мнение ".

На въпрос за какво от партията бързат с вота на съмнение, той отговори: " Защото Политическа партия пазарят сега народни представители. Това е нечувана политическа корупция. Такова нещо не се е случвало. Те го споделиха. Един млад сътрудник в Сара Загора сподели " да, ние ще пазарим депутати ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР