Недоволните кръгове в Украйна може да се опитат да убият

...
Недоволните кръгове в Украйна може да се опитат да убият
Коментари Харесай

Медведев плаши Зеленски с покушение по хитлеристки

Недоволните кръгове в Украйна може да се опитат да убият Володимир Зеленски по сюжета на покушението на част от немския хайлайф против Адолф Хитлер през 1944 година Но той ще бъде сменен от " оперетна фигура “, споделя заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в изявление пред ТАСС.

Той позволи в Украйна след приключването на президентските компетенции на Зеленски на 21 май " безредици измежду публичните пластове, които ще бъдат брутално потушени “. " Или опит за ликвидиране на злобния клоун-кокаинист, който може да следва сюжета на покушението против Хитлер, осъществено от граф декор Щауфенберг през юли 1944 година Особено в случай че част от недоволната украинска олигархия реши да в профил безумното актьорче, заменяйки го с по-лоялна фигура “, съобщи Медведев.

Това обаче няма да промени нищо нито за украинците, нито за Русия в случай че не се появи нова оперетна фигура, която не е лимитирана от личната си възбрана за договаряния с Русия.

Правомощията на сегашния президент на Украйна, съгласно конституцията, изтичат в нощта на 21 май. Изборите в страната трябваше да се проведат през март, само че не бяха извършени под претекст на настоящото военно състояние.

Зеленски подписа през октомври 2022 година декрет, забраняващ всевъзможни договаряния с Русия по време на президентството на Владимир Путин. Москва акцентира, че в никакъв случай не е отказвала договаряния с Киев и поддържа градивните оферти за разговор.

Организиран през 1944 година от група висши офицери от Вермахта, водени от полковник Клаус декор Щауфенберг, опитът за ликвидиране на Хитлер остава в историята като " Заговорът от 20 юли “. Планът на немската опозиция се проваля, тъй като срещата на щаба беше преместена отвън бункера  и това смекчава взривната вълна от една от двете взривили се бомби. Хитлер получава мозъчно разтърсване и няколко изгаряния. Резултатът е чистка в немската войска, вследствие на която към 200 души са екзекутирани или умират в ареста.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР