Недоволни заради евентуалната рокада са не само шефовете й в

...
Недоволни заради евентуалната рокада са не само шефовете й в
Коментари Харесай

Мръсни номера в Преди обед: Сашо Кадиев подля вода на хуба...

Недоволни поради възможната рокада са освен шефовете й в bTV, а и някои сътрудници

Деси Стоянова не очакваше това, което й спретна Сашо Кадиев.

Екранната партньорка на Мамин Сашко бе уверена, че шефовете й настойчиво й търсят заместничка. Водещата на „ Преди обед “ завъртя печеливш бизнес и декларирала на босовете, че желае да се отдръпна от медията. Шефовете на Би Ти Ви не желали да я пускат с обяснението, че към момента не са й намерили кой да я смени на екран, написа kliuki.net. 

Те обяснявали, че надали ще намерят такава водеща като нея. Трудолюбива, всеотдайна, не правеща интриги, която към този момент двадесет години е на екран. Деси Стоянова освен че няма нито една издънка, само че от двадесет години е с един и същи мъж, отглежда две деца, не изневерява и поддържа съвършен външния си тип. 

В добавка Деси Стоянова се оказала и прекомерно комфортна на Александър Кадиев. Тя освен го прикривала, когато не идвал на работа, само че и го защитавала поради безконечните му закъснения на работното място. 

Брюнетката търпяла своеволията му, безконечните мрънкания  и плаващите му настроения. 

Новият бизнес на телевизионерката стартирал с голям триумф, а тя нямала самообладание да се отдръпна от напрегнатото си всекидневие, с цел да се отдаде с цялостна мощ на новото си начинание. 

Синът на Катето Евро изпаднал в ступор, че Деси желае да напуща медията. Затова зад тила й, непрестанно досаждал на шефовете с голямата си молба да не изпускат кадър като Деси Стоянова. Но не поради нея, а с цел да подсигурява спокойствието си. Знае ли се кой ще пристигна на нейно място и по какъв начин ли ще го юрка, не спирал да мисли и да се вайка Сашо Кадиев. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР