Недоволен общински служител откри стрелба в общински център във Вирджиния

...
Недоволен общински служител откри стрелба в общински център във Вирджиния
Коментари Харесай

Кървав екшън! 12 души загинаха при стрелба във Вирджиния

Недоволен общински чиновник откри пукотевица в общински център във Вирджиния Бийч, щата Вирджиния, през вчерашния ден следобяд локално време, и умъртви 11 души и рани минимум шест, самият той също е мъртъв, заяви началникът на полицията в града Джеймс Сервера, представен от Ройтерс и " Марица ".

``
реклама

Сервера съобщи, че точните условия към стрелбата в крайбрежния курортен град към момента се обясняват. Той даде малко детайлности за това, което е известно, само че добави, че измежду ранените при стрелбата има и служител на реда, който е бил улучен, само че е оживял, с помощта на бронежилетката си.

Според Сервера стрелбата почнала ненадейно и ненадейно малко след 16:00 ч. локално време в Сграда 2 на комплекса на общинския център, обект, в който се обитава общинският отдел по въпросите на благоустройството и комуналните услуги, намиращ се в съседство с кметството на града. Заподозреният бил въоръжен с револвер 45-ти диаметър със заглушител и стрелял безсистемно по жертвите. Полицаите, пристигнали на място, ранили по време на престрелка въоръженото лице и след това той починал. Това заяви на конференцията още Сервера, представен от ТАСС.

" Полицаите са създали това, което са длъжни да създадат - оказали са му първа помощ и са го евакуирали от постройката. Впоследствие той е умрял от раните си ", съобщи Сервера.

Убити са били откривани на всеки един от трите етажа на постройката, а един убит е открит в паркирана пред постройката кола.

Сервера означи, че самоличността на стрелеца е известна, само че към момента няма да бъде съобщавана, тъй като не са известени роднините му.

Сервера съобщи, че той е бил дълготраен чиновник в областта на комуналните услуги, и го дефинира като " неудовлетворен ", само че отхвърли да каже повече за това каква може да е повода за нападението.

Заместник-кметът Джеймс Уд изясни, че самата постройка, където е станало всичко, е място, където се одобряват заплащания за комунални и други услуги.

Смята се, че това е стрелбата с най-вече жертви при принуждение с огнестрелно оръжие на работното място в Съединени американски щати от февруари, когато служащ във фабрика простреля петима свои сътрудници в Орора, Илинойс, малко откакто бил освободен от работа, отбелязва Ройтерс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР