Недоверието ни все още е факт, нека да видим за

...
Недоверието ни все още е факт, нека да видим за
Коментари Харесай

Деница Сачева: Най-добре се смее този, който се смее последен, недоверието ни все още е факт

" Недоверието ни към момента е реалност, дано да забележим защо ще бъдат употребявани инструментите на властта преди да даваме безапелационни оценки ", това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Деница Сачева от ГЕРБ.

 

" Назначаването на Румен Спецов в Национална агенция за приходите не беше изненада, тъй като самият господин Асен Василев ясно съобщи, че ще пристигна и ще работи със собствен екип ", сподели Сачева.

 

" В случая, несъмнено, това задълбочава разграничителните линии, само че дано да забележим първо какви ще бъдат резултатите от неговата работа. Не бива да предпоставяме авансово това, че хората не могат да се развиват или да се поправят. Недоверието ни към момента е реалност, дано да забележим защо ще бъдат употребявани инструментите на властта преди да даваме безапелационни оценки, уточни Сачева. 

 

" Ние в никакъв случай не сме казвали, че даваме доверие. Дори и от парламентарната естрада, когато прочетох декларацията на ГЕРБ-СДС доста ясно заявих, че  ние не даваме заем на доверие. Просто даваме заем на време ", сподели още депутатката от ГЕРБ. 

 

" Моята цел не е да задълбавам разграничителните линии, а още веднъж да връщам връщам диалога там, където е смисъла на това, което направихме ", добави тя.

 

" Първо, човек в никакъв случай не знае какво губи, когато печели и в никакъв случай не знае какво печели, когато губи и може би най-добре се смее този, който се смее финален ", сподели още Сачева. 

 

" Ние също поддържаме тезата, че следствието би трябвало да бъде без значение. Говорили сме по един и същи метод преди месеци, постъпихме по същия метод и в този момент. Това, че това е препоръчано от " Възраждане ", а не е препоръчано от различен няма значение. Когато тезата е добра, тя заслужава поддръжка ", уточни Сачева. 

 

Очаквайте детайлности.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР