Недостойно. Партиите и техните представители, когато са на власт са

...
Недостойно. Партиите и техните представители, когато са на власт са
Коментари Харесай

Янев за поведението на Петков, Иванов и Атанасов при президента: Недостойна демонстрация!

Недостойно. Партиите и техните представители, когато са на власт са там, с цел да споделят, с цел да взаимодействат, с цел да показват почитание към институциите. Да показват уважението към мнението на другите. Дори да не си склонен, има метод по какъв начин да критикуваш, само че да запазиш достолепието си, а не да демонстрираш държание на някакви незрели човеци, които тропат с краче и тяхното да се случи непременно. Така разяснява на въпрос на " Фокус " вчерашното овакантяване на представителите на ПП-ДБ по време на консултациите при президента ръководителят на " Български напредък " Стефан Янев.

" Хората са подготвени за избори. Но ключът е в доверието. Хората нямат доверие. Ако те намерят на кого да се доверят, хората ще гласоподават. Това, което ни споделят социолозите сега, ще се окаже много неточна картина ", добави политикът, който е в Пловдив по отношение на партийно заседание.

На въпрос по какъв начин ще разяснява изборът на Димитър Главчев за министри, Янев сподели: " Не разясня персони. На мнение съм, че е добре да разясняваме личностите и тяхното държание посредством техните резултати. Да тръгнем да предвещаваме кой по какъв начин би се справил за мен е малко несериозно. Понеже сме трансформирали в народен спорт търсенето на недостатъци в другите, е по-добре да не влизаме в тази дискусия, тъй като това е отвън нашето схващане за водене на политически разговор. Ние търсим единодушието, взаимоотношението и сме подготвени да чуем всеки специалист, неговото мнение и да работим, в случай че е в полза на българските жители ".

Янев отхвърли да разяснява дали партията му би била балансьор в идващото ръководство, в случай че получи парламентарно посланичество.

Относно идния избор 2 в 1, Янев го дефинира като замайващ за хората.

Политикът съобщи и че партията му е в добра кондиция. " Пътят, по който сме тръгнали да спечелим доверието на българските жители, е тъй като вършим нещо друго. Подготвили сме стратегическа рамка за развиване на България в идващите 20-30 години. Тя ще бъде документ, който ще бъде гласуван на днешния Национален съвет и по този метод ще се даде мандат на мен и управлението на партията за осъществяване на диалози с други партии ", уточни Стефан Янев.

" Каузата е България и се надявам, че ще има задоволително хора, които ще са заинтригувани ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР