„Недосегаеми не трябва да има. Законът е над всички”. Така

...
„Недосегаеми не трябва да има. Законът е над всички”. Така
Коментари Харесай

Валери Симеонов: НСО не трябва да охранява Пеевски и Доган

„ Недосегаеми не би трябвало да има. Законът е над всички”. Така Валери Симеонов разяснява пред Българска национална телевизия довечера акцията на Прокуратурата в президентството и последвалите арести на съветници на президента. Предстои обвиняванията да бъдат потвърдени в съда. Лидерът на НФСБ обаче бе безапелационен, че не би оправдал тежки нарушавания като държавна измяна, в случай че това се потвърди.

Валери Симеонов съобщи, че телевизия СКАТ и НФСБ водят към този момент 6 години борбата против противозаконното присвояване на част от парка „ Росенец” и по този начин наречените сараи на Доган. „ Точно 9 дка, продадени от „ Лукойл” на ДПС-фирмата ”Хермес Солар” на Хайрие Сюлейман през 2014 година Съседният терен, също недосегаем за жители и институции, е нефтеното пристанище на „ Лукойл – съветският петролен гигант”, уточни водачът на НФСБ.

СКАТ и НФСБ подават още през 2014 година сигнал до Община Бургас и РДНСК, че на „ Росенец” се строят противозаконни обекти. Нещо повече – обектът е избран като Водно-спортна база!?. „ Палатът на Доган да ви наподобява на Водно-спортна база?”, попита Валери Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР