Недоразвитите плаценти могат да доведат до ограничаване на растежа на

...
Недоразвитите плаценти могат да доведат до ограничаване на растежа на
Коментари Харесай

Чудовищен Клиничен Експеримент С Виагра Върху Бременни! Само Не И Това, 11 Бебета Са Мъртви!

Недоразвитите плаценти могат да доведат до ограничение на растежа на плода, съществено положение, което може да докара до прибързано раждане, ниско тегло при раждане и гибел. Оказало се обаче, че лекарството може да докара до смъртоносни увреждания на белите дробове на бебетата.

Клиничният опит почнал през 2015 година в 11 холандски лечебни заведения със 183 бременни дами, само че бил преустановен предходната седмица, когато самостоятелна комисия, ръководеща проучването, разкрила, че повече бебета от предстоящото се раждат с белодробни проблеми.

" Виагра " била давана на общо 93 дами като част от изследването, водено от медицинския център на Амстердамския университет. Седемнадесет бебета са развили белодробни проблеми, като 11 от тях са умряли.

От 90-те дами в контролната група, които са приемали плацебо вместо действителния медикамент, три са родили деца, които развили същите белодробни проблеми, само че никое бебе не е умряло от затруднения, които биха могли да бъдат свързани с " Виагра ". Девет бебета са умряли от несвързани проблеми, написа дир.бг.

Все още 10-15 дами чакат да схванат дали детето им е било наранено от лекарството. Предполага се, че медикаментът предизвиква високо кръвно налягане в белите дробове и в следствие бебетата получават прекомерно малко О2.

Няма нищо, което да допуска, че пробата, който трябвало да продължи до 2020 година с 350 бременни, е бил погрешно извършен.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР