„Недопустимо е за един държавен глава да вдига юмрук и

...
„Недопустимо е за един държавен глава да вдига юмрук и
Коментари Харесай

Николай Малинов: Не одобрявам вдигнатия юмрук и деленето на българите на талибани и мутри

„ Недопустимо е за един държавен глава да подвига пестник и да води до разделяне на обществото на мутри и талибани “. Това сподели в „ Лице в лице “ Николай Малинов- неговият развой за шпионаж в интерес на Русия потегли, а той се кандидатира за президент.
„ Не утвърждавам вдигнатият пестник и определянето на най-голямата политическа мощ в оня миг като мутри, тъй като това прави едно разделяне на обществото на мутри и талибани и ни връща в 90-те години на разделяне на сини и на червени “, добави поддържалия в миналото Румен Радев Малинов.

Той не отхвърли, че някои от нещата, които прави президента за него са верни, само че някои външнополитически позиция не утвърждава.

„ Не мога да одобря държанието му по Триморието, тъй като това е боен бенд против Русия, позицията по кримската платформа не утвърждава, това опълчва също страната ни против Русия, а това не е наш спор “, сподели още Малинов, който е и ръководител на Политическа партия " Русофили за възобновление на отечеството “.

Според него Европа може да построи своята система за сигурност с положителни връзки с Русия.

„ Независимо какво ще се случи с мен ще върша това, което върша. В интерес на България. Ние сме в положение на хибридна война и желаеме да поставим старания да не минава горещата фаза през България “, сподели още Малинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР