Недопустимо е да се връщаме към времена, които смятахме, че

...
Недопустимо е да се връщаме към времена, които смятахме, че
Коментари Харесай

Цветанов не изключва да има Наглите - 2

Недопустимо е да се връщаме към времена, които смятахме, че са забравени и са отминали. Убеден съм, че ще бъде осъществена тази група . Това съобщи някогашният вътрешен министър в първия кабинет " Борисов " Цветан Цветанов пред bTV в предаването " Лице в лице ". Той прикани от управлението на министерството да не дават информация по случая.

 Столичната полиция търси 25-годишен наследник на предприемач Обновена
Столичната полиция търси 25-годишен наследник на предприемач

Една от версиите, по които се работи е похищение

Припомняме, след 11-дневно похищение към среднощ жив и здрав синът на предприемача Тони Златков бе открит край Панчаревското езеро.

Според Цветанов, може да се направи припокриване сред групата, отвлякла Адриан Златков, и метода на деяние на " Наглите ". " С детайлите, които са открити към този момент, ще се стигне до извода, че става дума за друга група, която е образувана и е основала предпоставки да се прави такова нещо ", сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

 Платен е откуп за Адриан Златков
Платен е откуп за Адриан Златков

Бащата е водил договарянията

Според него, това е единствено догадка и не счита, че би трябвало да се извежда като съществена версия .

" Най-важното от тази развръзка е, че Адриан е жив и здрав в положително положение. Психическата контузия ще остави дълготраен белег върху неговото схващане и неговото близки. Тук би трябвало да се даде късмет на българската правоохранителна система да си свърши работата ", сподели Цветанов.

Цветанов напомни, че в такива обстановки би трябвало да се събере голяма по размер информация и не би трябвало да се избързва. Доказателствата би трябвало да бъдат толкоз безспорни, с цел да са задоволителни като претекстове, за да може съдът да ги реши за непрекъсната мярка за задържане .

Цветанов напомни освобождението на Румен Гунински-син, за който също е бил заплатен откуп. Можехме да пристъпим към реализация, само че тогава се реши, че би трябвало да съхраним преди всичко човешкия живот . Ние към този момент знаехме, в границите на месец-два събрахме нужните доказателства и пристъпихме към реализация , добави той.

В отговор на въпрос за политиката Цветанов сподели: " Няма безгрешни хора, няма безгрешно държавно управление ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР