Недопустимо е да се случват подобни неща в заведение, посещавано

...
Недопустимо е да се случват подобни неща в заведение, посещавано
Коментари Харесай

Ивайло Иванов за изпотрошеното заведение: Държавата ще отговори с всички възможни действия

Недопустимо е да се случват сходни неща в заведение, посещавано от доста хора. Поръчителите на тези деания ще понесат своята наказателна отговорност, планувана в закона. Един от причинителите е арестуван, другите двама са открити и сътрудниците са на адресите им сега. Задържан е и едният от притежателите на въпросното заведение. Въпрос на време е да бъдат открити всички участници. В непрестанен контакт сме с прокуратурата. Няма да допуснем и да толерираме сходни дейности. Тези времена са безвратно отминали, страната ще отговори с всички вероятни дейности. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов по време на брифинг във връзка вандалския акт в столично заведение нощес.

По думите му се знае каква е повода за тези дейности - неуредени финансови взаймоотношения. "Фактът, че не е подаден сигнал е, че не са желали да се намесят Министерство на вътрешните работи и страната. Разследването е в ход. Ще проверим целият им бизнес. От тримата открити досега - единствено един е с престъпни прояви. Преди да се случат сходните дейности, причинителите са били клиенти на заведението и са консумирали питиета. Задържани са едният от притежателите, както и един от причинителите. На други двама сътрудниците са на адресите. Участниците са 6 ", сподели още Иванов.

"Работейки по случая, събираме доказателства за всяка една версия и според от това решаваме дали да я подкрепим или да отхвърлим. Министерство на вътрешните работи би трябвало да се грижи за реда. Когато човек се опасява се обажда на полицията, а не върви да приказва насам или натам и да качва записи във Facebook ", разяснява още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР