Недопустимо е човек да има два действащи ЕГН. Има начин

...
Недопустимо е човек да има два действащи ЕГН. Има начин
Коментари Харесай

Министър Цеков: На 20 февруари откриваме тунел Железница, той е първият с хеликоптерна площадка

Недопустимо е човек да има два настоящи ЕГН. Има метод да си промениш ЕГН поради неточност, само че първият става недействащ

На 20 февруари откриваме тунел " Железница " и го пускаме в деяние, сподели районният министър Андрей Цеков в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Според него това е дълго чакана част от автомагистрала " Струма ".
Съоръжението е неповторимо, тунелът е строен по съвременни начини и детайли. В обсега му има задействани свлачища, които бяха укрепени. Работата по тях приключи през януари и другата седмица го пускаме в деяние.

Тунелът е строен по австрийски модел, скалната маса над тунела се интегрира като структура над тунела. По нов способ е и виадуктът преди тунела. Изобщо това оборудване е доста забавно от инженерна позиция.

" Безопасен е, той е най-дългият строен у нас - има съвременна евакуационна система, като и въздушна, има сигнали за възможна заплаха. Изградена е и хеликоптерна площадка наоколо до тунела.
С него България ще има пълностоен кулоар до Гърция ", съобщи министър Цеков.

До края на годината ще е подготвена автомагистрала " Европа ", по пътя Ботевград - Видин следва разкриване на 13 км права. Напролет стартира пътят Русе - Бяла.

Необходим е закон, с които да бъдат узаконени издигнати сектори от разнообразни пътища, строени без нужната документи, изясни министърът. Ако един градеж не дава отговор на нормите, да се ремонтира или санира и да се пусне. Започва планиране на пътя Велико Търново - Маказа, както и изчезналата част от " Струма " до Видин. Има доста работа.

За санирането бе продължен срокът за кандидатстване до клая на февруари.

Недопустимо е човек да има два настоящи ЕГН. Има метод да си промениш ЕГН поради неточност, само че първият става недействащ.
Масова процедура е била при започване на въвеждане на ЕГН, когато не сме били в Европейски Съюз - доста хора са получавали черни печати, по тази причина са си променяли ЕГН.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР