Недопустими неща се случват. Да, във връзка съм с колегите.

...
Недопустими неща се случват. Да, във връзка съм с колегите.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Нинова за ранения Георги Свиленски: Абсурдно! Недопустимо!

Недопустими неща се случват. Да, във връзка съм с сътрудниците. Човек от регионалната администрация е блъснал силово и съзнателно оградата върху Георги Свиленски. Той е с разрязана ръка. В момента се намира в ИСУЛ. Лекарите взимат ограничения. Това се е случило. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова удостовери, че депутатът е потърпевш по време на конфликт край Паметника на Съветската войска.

“Абсурдно! Недопустимо! Свобода на изложение. Свобода на митинг. Свобода на персонално мнение. Всичко е потъпкано. Щом се протяга ръка на депутати си представете какво може да се случи на всеки един човек? ”, добави Нинова.

Тя беше безапелационна:

“Разрушавайки монументи вие рушите историята на България ”

“Ние сме за това всички монументи да се запазят. Да се учи историята такава, каквато е била. Обръщам се към ГЕРБ-СДС, към ПП-ДБ, тъй като сега регионалният шеф е техен, болшинството в София е тяхно. Това са органите, които започнаха тези ограничения. Спрете! Такова разделяне, по този начин ненавист, такава експанзия, с цел да се стигне през днешния ден да се бият хора, е ваша виновност ”, добави водача на ГЕРБ.

За Весела Лечева, която напусна партията по-рано през днешния ден, Нинова съобщи сбито: Всеки е свободен да си избира политическия път

На въпрос на SafeNews по отношение на събитието, което бе проведено от Българска социалистическа партия, водачът на Червените изясни:

“Цялата полемика протече в сериозен звук. Нямаше едно положително изявление за това, което прави болшинството с конституцията. Няма публичен спор, бърза се, това е риск да се допусне неточност. Тази среща за следващ път несъстоятелността на държавното управление. ”

Още вести четете в категорията България. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР