Недопустима е безпринципната компромисност. Това заяви депутатът от ПП Александър

...
Недопустима е безпринципната компромисност. Това заяви депутатът от ПП Александър
Коментари Харесай

Дунчев настоя за вето върху спуснатия екозакон

Недопустима е безпринципната компромисност. Това съобщи депутатът от Политическа партия Александър Дунчев пред БиТиВи във връзка измененията в Закона за околната среда. С промените пада втората съдена инстанция. Александър Дунчев желае несъгласие върху Закона за околната среда и чака реакция от президента.

Втората правосъдна инстанция щяла да избави екопроектите. Натискът да няма втора инстанция идвал от Министерство на регионалното развитие. Двете инстанции са гаранция против подвластните съдии, съгласно народния представител.

Дори и в " Продължаваме промяната " нямало разговор по закона, както и в отрасловата комисия нямало разговор. разясни Дунчев и уточни, че това е едно " спуснато решение ".

Попитан кой го е спуснал, той отговори: " Коалицията ".

Вето на президента щяло да разреши спор за потребността от втора правосъдна инстанция. Президентът ще помогне, убеден е Дунчев и счита, че ще бъде възобновена втората инстанция.

Проблем и в обединенията са зависимостите, съгласно народния представител. Ако опиша всичко, ще се разпадне обединението, акцентира депутатът. В разнообразни браншове пари отивали към съответните централи, по думите му. Дунчев видя връзка сред " предходните и сегашните ".

Цялата ПГ на Политическа партия знаела за проблемите и калинките в държавната администрация. За схемата в горите отговаряли министърът на земеделието Иван Иванов и ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, по думите му. Промяната потегля, просто е мудна, тъй като няма задоволителна поддръжка, изясни Александър Дунчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР