Недооценените от жените си мъже започват да мислят за изневяра,

...
Недооценените от жените си мъже започват да мислят за изневяра,
Коментари Харесай

Недооценените от жените си мъже започват да мислят за изневяра

Недооценените от дамите си мъже стартират да мислят за невярност, споделя психотерапевтът Майрън Нелсън. Той назова вероятните аргументи за невярност пред Psychology Today.
Според Нелсън мъжете, както и дамите, имат потребност от другарство и фамилиарност с други хора. В същото време непрекъснато чуват, че не би трябвало да бъде прекомерно открити и доверчиви.
" Мъжете имат малко благоприятни условия за себеизразяване, с изключение на спорт, яд и секс. При липса на други благоприятни условия, ние постоянно се обръщаме към секса, с цел да задоволим потребностите си от другарство. А тези мои клиенти, които в действителност изневеряваха, го правеха в нетрезво положение. Алкохолът е елементарен метод за превъзмогване на пропастта сред мисъл и деяние. "
Психотерапевтът отбелязва, че при множеството мъже мислите за изменничество се появяват, когато се усещат подценени, нечути или схващат, че сътрудниците им не ги почитат.
„ Аз самият мисля за други дами, когато осъзная, че работя интензивно, ставам по-успешен, само че в подмяна не получавам съразмерно количество признателност под формата на обятия, докосвания, деликатност “, изясни Нелсън.
" Причините за сходни усеща се крият в дълбокото детство ", счита той. Терапевтът си спомня, че майка му го е хвалила за положителните му оценки в учебно заведение и за помощ в къщата. Той подсъзнателно чака сходни похвали от жена си и като не ги получава, се разстройва.
" Мога да си помисля за невярност, в случай че с жена ми не сме правили секс отдавна. Мъжете жадуват за родствена духовна непосредственост, физически контакт и поддръжка, като всички хора. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР