Недокомплектът в МВР е от години. Това, разбира се, оказва

...
Недокомплектът в МВР е от години. Това, разбира се, оказва
Коментари Харесай

Цветанов: Недокомплектът в МВР оказва влияние върху обществения ред

Недокомплектът в Министерство на вътрешните работи е от години. Това, несъмнено, оказва някакво въздействие върху публичния ред и сигурността. Това сподели ръководителят на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов, съобщи БГНЕС.
Цветанов разяснява случая със убития в Ботевград Владимир Пелов, който преди към 2 месеца избяга на Централния софийски затвор дружно със собствен съизвършител. „ В момента след бягството, всичко от системата на Министерство на вътрешните работи бяха наясно, че той ще упражни всякаква допустима мощ, а ще употребява и оръжие, единствено и единствено да може да избяга “, съобщи Цветанов.
Той изрече поддръжка за напъните на Министерство на вътрешните работи, с цел да реагира на всеки един постъпил сигнал по отношение на издирването на двамата избягали пандизчии. „ Имаше и една интервенция, която беше извършена на 2 юни и беше за неговото вероятно задържане. Вече имаше задоволително информация, че той по всяка възможност се намира на територията на Ботевград. Този тежък престъпен случай от сутринта виждаме, че фактически е бил на територията на града, само че текат процесуални дейности и не можем да разясняваме цялата информация “, разясни Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР