Недобросъвестен маниак превзе профила на фолкаджийката в инстаграм и пусна

...
Недобросъвестен маниак превзе профила на фолкаджийката в инстаграм и пусна
Коментари Харесай

Снимки с Коко Динев заляха инстаграм профила на Емилия

Недобросъвестен фанатик завладя профила на фолкаджийката в инстаграм и пусна фотоси от зората на кариерата й, в това число и такива без грим. Най-подлият удар са няколко фотоса на някогашната врагиня на русокоската - колежката й Анелия, с която спореха за сърцето на предприемача Коко Динев. На един от фрагментите от формалната страница на Емилия е оповестена фотография на Анелия с Коко и дъщеря им Ивон, писа „ България Днес “.

Атаката се случва в неделя вечерта. Повечето от почитателите са потресени от гаврата и незабавно схващат, че страницата е завладяна. Те са безапелационни, че Емилия не би си пуснала сама сходни фрагменти, в случай че в този момент е щастлива с бизнесмена Жорж Башур. Феновете считат, че надали певицата от Гълъбово ще желае да се връща към предишното, когато се взе с хазартния необут след раздялата му с Анелия и му роди две деца.

Някои от сътрудниците на ангелогласната изпълнителка клъвнаха въдицата с ретро фотосите. Сред харесалите постовете се вижда името на Крум. На ВИП-овете изобщо не им направило усещане, че даже информацията за звездата е изменена и при данните, че е певица, е написано, че е „ Клаудия Шифър “.

Емилия е една от най-влиятелните родни звезди в инстаграм със 195 хиляди почитатели. Колежките й постоянно употребяват страниците си, с цел да взимат пари от реклама на разнообразни артикули. Когато видяла какво се случва с профила, Емилия и екипът й изпаднали в потрес, само че бързо се светнали по какъв начин да си възвърнат достъпа до страницата. Влезли през имейлите, през които е регистриран профилът, и сменили паролите.

Така изхвърлили хакера и съумели да изтрият гнусните изявления, разкриха осведомени пред вестника. За случилото се е подадена тъжба в отдел " Компютърни закононарушения " на ГДБОП, потвърдиха близки до певицата. Заради почналото следствие те отхвърлиха детайлности към хакерската офанзива. Изтъкнаха обаче, че бързо са взели ограничения и най-важното е, че в този момент отново управляват страницата. По думите им другите звезди, които губят профилите си напоследък, работят несъответстващо и по тази причина стават жертва на недоброжелатели.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР