Недейте да питате такива работи. Вие сте bTV, може да

...
Недейте да питате такива работи. Вие сте bTV, може да
Коментари Харесай

Таня Дончева: Какво bTV, вие сте селска телевизийка!

„ Недейте да питате такива работи. Вие сте bTV, може да пита селската телевизийка “. С тези думи устатата адвокатка Татяна Дончева се скара на водещия Златимир Йовчев, който я попита кой ще води следващия ляв план, избуяващ към експрезидента Георги Първанов и безконечния бунтовник Костадин Паскалев.

" Може ли просто някой да ви каже след 10 години пререкания, абе я се съберете с някогашния си ", съобщи Дончева във връзка протегнатата ръка от Корнелия Нинова за завръщане в Българска социалистическа партия на всички ренегати.

Адвокатката обаче отхвърли да даде оценка на дейностите на Нинова. По думите ѝ водачът на Българска социалистическа партия е в правото си да направи такива дейности, които счита за верни.

" Няма да се месим във вътрешните процеси на Българска социалистическа партия и дейностите на новото ляво обединяване не могат да бъдат тълкувани като детайл на интервенция в връзките на социалистите. Ние сме създали партии преди 7-8 години. В тях членуват десетки стотици хора. Те не са наши крепостници, ние да ги пратим, където желаеме, да ги местим и така нататък ", сподели Дончева.

Тя посочи, не желае новото ляво обединяване да потегля с огромна кошница и напомпано самочувствие, а да се даде звук за една сериозна политика на база построено доверие. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР