Недейте да използвате свободата, онова, което ни е толкова скъпо,

...
Недейте да използвате свободата, онова, което ни е толкова скъпо,
Коментари Харесай

Йотова: Не използвайте свободата за дребни политически интриги

" Недейте да употребявате свободата, това, което ни е толкоз скъпо, за дребни политически интриги. Нашата цел е съграждането ", прикани вицепрезидентът Илияна Йотова по време на Учредяването на Инициативния комитет за издигането ѝ за втори мандат дружно с президента Румен Радев.

" Много се приказва за единство. Нека да не използваме на вятъра тази дума. Нека не злоупотребяваме с нея, когато мислите ни не са за единство. Напротив. Единението през днешния ден значи на първо място права. Ще кажете в изискванията на рецесии да приказваш за права е разкош. Ние, българските жители, обаче желаеме своите права, тъй като сме жители, а не жители. Ние, българите от близо и надалеч, и тези, които сме в България, и тези, които, за жалост,не са тук, желаят да се припознават в ръководството, желаят да вземат участие в делата на страната ", сподели още вицепрезидентът.

Йотова означи, че в най-новата история постоянно площадите раждат смяната: " Ние освен се раждахме, само че и пораснахме. Родихме обаче и децата си. Разхождахме ги по тези павета. Днес тези деца също са огромни. Те също имат своето виждане, своята отговорност и своите фантазии за България ".

" Справедливостта не може да се приватизира. Така, както не се уморихме да приватизираме целия си живот 30 години. Днес правдивост има за едни, за множеството - не. Това е нашата задача. Да върнем солидарността, да върнем и справедливостта ", сподели още Йотова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР