Неделя е, време е за футбол. За съжаление няма ясно

...
Неделя е, време е за футбол. За съжаление няма ясно
Коментари Харесай

Програмата на Световното първенство по футбол за днес, 24 юни

Неделя е, време е за футбол. За страдание няма ясно забележими оспорвани мачове по терените в Русия, само че когато става въпрос за Царя на спортовете, в никакъв случай не се знае по кое време ще стане доста забавно.
В 15:00 часа на зеления терен излизат Англия и Панама. Всичко друго с изключение на триумф на англичаните ще е изненада, само че кралските жители постоянно са подготвени да изненадат, т.е. към този момент въобще не е чак такава изненада да не завоюват против сякаш по-слаб противник. Все отново наличието на Хари Кейн дава сигурност в офанзива и в този момент е мачът, в който той може да направи поръчка за голмайсторския приз на шампионата.
В 18:00 часа един против различен застават Япония и Сенегал. Двата тима завоюваха първите си мачове с 2:1 и победа тук значи несъмнено класиране за съумелия да я вземе. Дисциплина против физическа мощност. Ред против скорост. И, несъмнено, доста експедитивност – този мач има капацитет да се трансформира в голово шоу.
В 21:00 часа стартира мачът сред Полша и Колумбия. Тук загубата значи съвсем несъмнено прощаване със Световното състезание в Русия. Като цяло Колумбия има повече футболни причини – Хамес Родригес, Карлос Бака, Радамел Фалкао. Далеч обаче не е несъмнено, че причините на хартия ще се трансфорат в причини на процедура.
Вижте цялостната стратегия на Световното състезание по футбол в Русия
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР