Неделя е ден на Слънцето Преди обед Луната ще направи

...
Неделя е ден на Слънцето Преди обед Луната ще направи
Коментари Харесай

Време за почивка и тихи, спокойни занимания

Неделя е ден на Слънцето

Преди обед Луната ще направи съпротива с Марс, което е сложен аспект, който основава напрежение, спорове, тъй че би било най-добре да си починете и да не предприемате никакви дейности, тъй като не сте сигурни дали всичко е вярно и да избегнете всевъзможни кавги. Хората са уязвими и единствено една дума може да докара до "пожар " и детонация на страсти.

Още през втората част на деня Луната ще направи тригон с Венера, което ще донесе по-добра сила и ще успокои обстановката, тъй че можете да действате умерено.

И малко по-късно Луната прави площ с Юпитер и Плутон, което може да донесе още веднъж скептицизъм и неодобрение, заради което би било най-добре, в случай че се почувствате по този начин, да се отдръпнете и да се отпуснете в усамотение и се отдадете на релакс.

Луната е в символ Везни до 07:13ч на 27 юли

Хората са изключително чувствителни към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните въздействия подготвят към народна власт, колегиалност, съдействие. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Луната във Везни може да направи приятна компанията с колегата ви или обичаните хора.Уязвими са бъбреците и пикочно-половата система.

Продължава 6 лунен ден до 12:37ч на 26 юли (от 11:24ч на 25 юли)

Наблюдавайте и търсете към себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Човек получава опция да приема галактическа сила и галактическа информация. Шестият лунен ден дава на индивида опция да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно стартират да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Могат да се стартират нови каузи. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите, както и да изразявате недоволството си от живота. В конфликтни обстановки вземете неутрална страна и се въздържайте от бурни прочувствени реакции.

Период на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи, спокойни занимания. Днес е доста значимо да не давате на никого своите движимости, нито пари на заем. В противоположен случай ще нарушите своя персонален покой, триумф и благоденствие.

Следва 7 лунен ден от 12:37ч на 26 юли до 13:50ч на 27 юли

Това време се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да бъде изслушан и свестен. Бъдете деликатни освен в дейностите, само че и в думите и в мислите. Лунният ден има отношение към силата на словото, словесната меродавност, по тази причина внимавайте какво казвате, тъй като може да се реализира. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми.

Обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка.

Сексът в този ден би трябвало да е гальовен. Нужно е да говорите единствено благи и нежни думи на колегата си. Помнете, че в този ден силата на словото е изключително огромна. Изразете любовта си, похвалете качествата на колегата си, възхищавайте му се.

Подстрижка - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

8 безоблачен ден – Ден на поклонение и уважение към светците. Именно през днешния ден можем да получим Божията берекет. Този ден е като „ бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Добре е да се демонстрира гостолюбие, безкористност, да се оказва помощ на всеки, който се нуждае от помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР