Неделя, 20 ноември, 18.00 часа българско време е последният срок

...
Неделя, 20 ноември, 18.00 часа българско време е последният срок
Коментари Харесай

Букмейкър за Мондиал 2022: Суперкомпютърът каза Франция, но ...

Неделя, 20 ноември, 18.00 часа българско време е последният период за прогнозите ви преди Световното. Какво е да гледаш футболен мач, без да си пробвал да сложиш даже лев за това, че примерно, десният бек на Саудитска Арабия  Султан ал Ганам ще стане голмайстор на шампионата? Честно казано, нищо, само че в случай че този Султан стори героизъм и забие 7-8 гола, то може против едно левче да очаквате в банковата си сметка 100 000. Няма да стане, нали? Затова ще се опитам да ви оказа помощ по какъв начин да изхарчите някой лев, не ви подсигурявам облаги, само че най-малко вярата няма да ви се изпари от първия ден. 

Оптимистите споделят, че вярата умирала последна, само че в последна сметка, тя ще си остане една умряла вяра, в случай че не се сбъдне. Затова ще ви дам някои насоки.

На тези, които нямат доверие на такива инцидентни детайли в всекидневието си като мен, предлагам мнението по въпроса на суперкомпютъра The Analyst. Сглобената на Албиона преди години машинария се занимава със спортни разбори. Прогнозата на изкуствения разсъдък е, че френският народен тим по футбол ще завоюва Световното състезание в Катар.

Суперкомпютърът употребява логаритъм, който симулира мачовете 1000 пъти. Въз основа на това Франция е най-големият любимец за продобиване на международната купа. Шансът за това е близо 18 %.

Бразилският народен тим има късмет да стане международен първенец 15,73%, а Испания - 11,53%. Камерун, Саудитска арабия и Коста Рика имат нулев късмет за купа, до момента в който Канада, Мароко, Тунис и Австралия имат късмет от 0,01 %.

Ако това предсказване на компа не ви харесва, то просто дръпнете щепсела му от контакта и включете главите си, с цел да си харесате собствен любимец. Имам колежка, която сподели, че първенци ще са Дания, тъй като им били най-секси късите панталони. Нямам  концепция дали те ще са първенци, толкоз, както и какво има под късите панталони на викингите, а и в главата на колежката. 

Продължавам да мисля, че това е шампионата на Лионел Меси. Този аржентински " пандишпан " има всичко във футбола, единствено не и международна купа. Няма да ви увещавам, че ще стане по-велик от Марадона, в случай че завоюва с гаучосите шампионска купа, само че най-малко ще е с най-вече оценки. В Катар отборът на Аржентина най-накрая ще е моделиран от най-хубавите играчи. Така че няма отново на финала на Меси да му се постанова да подава на празна врата на недоразумението Паласиос,  ще го стори към Хулиан Алварес (Ман Сити), примерно. Срещу Германия го нямаше Тевес поради треньорски решения. Сега в Катар няма да е по този начин. Затова Аржентина на 6.50 коефициент е добър избор. 

Ясно е, че не може да се мине без Бразилия, която си е любимец по хипотеза. Затова ви предлагам, колкото и необикновено да е, един край Аржентина - Бразилия. Невероятно чувство, нали, освен това против коефициент 51.00. Същият е и за конфликт с Германия. 23.00 на Аржентина и Франция е като застраховка.

На по-консервативни и спестовни играчи ще предложа един любопитен залог. Според всички букита спечелилият в Катар ще е от Европа и по тази причина те дават рента в размер на 40 процента за 30-дневен престой на парите ви при тях. За мен обаче 1.40 е като да пиеш бира 0 % по време на мача, а след него да те спрат катаджиите за инспекция. Сигурно, само че без тръпка. Затова - повярвайте на Южна Америка и заложете за първенец от този континент. Така коефициентът ще ви е 3.00. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР