Неделя – хубав ден за всички зодии. Какво ви очаква

...
Неделя – хубав ден за всички зодии. Какво ви очаква
Коментари Харесай

Неделя – хубав ден за всички зодии. Какво ви очаква

Неделя – прекрасен ден за всички зодии. Какво ви чака (хороскоп)

Неделя се оказва прекрасен ден за представителите на всички зодии. Не предстоят съществени премеждия и неприятности, а един спокоен и хубав ден.

Хороскоп за неделя 24 март 2024
Овен
През този ден не може да сте изцяло уверени в това, че задачите Ви са верни, а проектите – изпълними. Може също и да се съмнявате в някои от своите другари и сътрудници и да ние ги считате за хора, заслужаващи доверие. Прекрасно се справяте с предоставените Ви отговорности, ще се чувствате задоволени от свършената работа или от общуването, в случай че се опирате на своите предходни познания и умения, а и на минали професионални или другарски връзки. Новите замисли, подбудени през това денонощие, може да се окажат двойнствени и неразбираеми.
Телец
Подходящ ден за започване на такива или онакива връзки. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой доста прелъстителен представител на противоположния пол. Сега е време да извършите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да одобри Вашата откровена усмивка за опит да го ухапете…
Близнаци
Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да извършите това скоро ще изчезне. Сами разбирате, до какво може да докара това във Вашите връзки. Така че, в случай че желаят нещо от Вас, то меко, само че уверено кажете „ не ”.
Рак
Оказвате се безсилни пред неподходящото стичане на събитията в деловата сфера. Задачата Ви е, да минимизирате загубите, само че за жалост единствено на някои ( дори – на доста малко) представители на този зодиакален знак, ще се удаде да реализират това наслаждение. Има риск да загубите доверието на индивида, от който зависи Вашето професионално бъдеще, или да не оправдаете упованията на евентуалния шеф. По-спокойно и хармонично нещата ще се подреждат в персоналните връзки, и на процедура няма да имате мотиви за паники и безредици. Ще Ви зарадва опцията да обкръжите обичания човек с грижи и внимание, а в отговор ще имате откровена признателност.
Лъв
Вашата половинка в този момент ще се трансформира за Вас в слънце. През целия ден ще Ви осветява пътят. Ще Ви грее, успокоява и поддържа. А това значи, че морето ще Ви бъде до колене, тъй като напълно тъкмо ще знаете, че във Вас имат вяра и Ви обичат. Независимо от това, дали се е получило замисленото, или не.
Дева
Днес Вашият обичан човек доста забавно ще Ви споделя за неща, които безусловно не Ви интересуват и то до последна степен безинтересни, че дори ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо без отвръщение.И за какво Вашата половинка не Ви е била в миналото преподавател?
Везни
Колкото и да са сложни времената, постоянно сте длъжни да помните един незабравим и безспорен факт: постоянно може да разчитате единствено на себе си. На хората, които обичате, е допустимо да се наложи да припомните този неписан, само че безспорен факт, когато те за следващ път се разочароват. За благополучие предсточщия ден не Ви готви никакви разочарования, а дори приятни сърпрайзи в региона на романтиката. Но въпреки всичко не очаквайте обществена поръчка!
Скорпион
На Скорпионите, които са заети с решаването на значими на практика задания и превъзмогване на битови компликации, денят едвам дали ще се стори сполучлив. Претоварването се отразява освен на физическото, само че и на прочувственото положение и кара представителите на знака остро да реагират на напълно дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с схващане, само че новите познати, като и някои родственици, могат да се окажат неприятно сюрпризирани. Сега не сте задоволително икономични и можете да похарчите повече пари, в сравнение с имате опция да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дълготрайна приложимост.
Стрелец
Днешният ден е скучноват: ще Ви донесе доста работа и грижи, само че по никакъв метод няма да Ви даде опция за изява. Ще се наложи да полагате старания за това, което не е доста перспективно, и дори не е забавно. Ще се сърдите и ще се карате с тези, които се появят пред очите Ви. Ако изкажете своето неодобрение пред хора, имащи отношение към позицията Ви в обществото, рискувате да си донесете неприятности, а и да си спечелите врагове. И за околните Ви ще е мъчно да се схванат с Вас, само че въпреки всичко ще се появи човек, който ще откри път към Вашето сърце. Не упорствайте в своите заблуди, а проявете най-малко малко мекота и примирителност, както по този метод ще облекчите и себе си.
Козирог
Вашата половинка в този момент е в много комплициран интервал от своя живот. Подкрепете я. Бъдете мощното рамо, на което може да се опре. Надеждния фронт. Спасителната жилетка. Изтърпете неприятното и въодушевление, сълзите и тежките и въздишки. И не забравяйте, че любовта не е единствено сантиментални вечери на скамейка под лунна светлина. Те включва и всичко друго, протичащо се в живота на двама ви.
Водолей
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да си показа някои обстановки, свързани с Вас, дори и да ги убеждавате в тяхната действителност и безспорност. В последна сметка, в случай че не се получи с думи, ще се наложи да потвърждавате своята справедливост с дела…
Риби
Предстои Ви един сполучлив ден, само че единствено в случай че сте подготвени освен да изслушате, само че и да анализирате рецензията по собствен адрес. На процедура в този момент можете да извършите огромни промени в живота си, а по какъв начин точно да ги извършите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и виждат освен тях, само че и Вашите неточности. Не е време да проявявате самодейност в персоналните връзки! Ако действате прекомерно пламенно, това освен че ще уплаши околните Ви, само че и няма да забележите откриващите се забавни благоприятни условия. Потърсете в себе си склонността към съзерцаване, и и дайте воля.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР