Неделната програма от 19-ия кръг на efbet Лига започва с

...
Неделната програма от 19-ия кръг на efbet Лига започва с
Коментари Харесай

Ще спре ли серията от загуби на Ботев ?

Неделната стратегия от 19-ия кръг на efbet Лига стартира с дуела сред Ботев (Враца) и Царско село от 12:00 часа. За домакините това ще е един от мачовете на сезона. След серия от 7 следващи турнирни загуби отборът на Антони Здравков се смъкна на 12-о място в класирането и заплахата от изпадане наподобява все по-реална. Врачани играят прелъстителен футбол и в много от срещите не им доближава шанс, само че най-важни са точките и през днешния ден успеха е наложителна.

Царско село също започва втория полусезон нерешително. Отборът на Любослав Пенев загуби с 1:2 от ЦСКА 1948, а по-късно изпусна преднина от два гола в семейството си на Ботев (Пловдив) и трябваше да се помири с тъждество 2:2. " Царете " се намират на 9-а позиция с 18 точки и вероятно проваляне може да ги остави в непосредствена непосредственост до отборите на дъното.

За домакините от Враца се завръщат трима футболисти, които не играха в Кърджали. Това са Илия Миланов, Тим и Юлиан Ненов. Аласан Н'Диайе е осъден за аления картон против Арда. Очаква се в предни позиции още веднъж да стартира Дориан Бабунски, подпомаган от Даниел Генов и Петър Атанасов.

Изтърпелият наказване Лъчезар Балтанов още веднъж е на линия за Царско село. Любо Пенев евентуално ще предприеме някои рокади в състава. Кипърецът Панайотис Лука ще се опита да вкара първия си гол, а другият нападател на гостите ще е Карим Роси.

Двата тима са се срещали общо 4 пъти в елитната дивизия, като имат по две победи. Първите два дуела бяха извоювани от Царско село с 3:0 и 1:0, а идващите два от Ботев с 3:0 и 2:1. Попаденията за триумфа като посетител през есенния полусезон означи Даниел Генов.

Съдия на днешния мач ще е Ивелин Занев.

efbet Лига - 19 кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) - ЦАРСКО СЕЛО

Вероятни сформира:

БОТЕВ Вербовъчна разработка (3-4-2-1): К. Костов; И. Миланов, Генчев, Керчев; Зехиров, Лагоа, Златински, М. Николов; Д. Генов, П. Атанасов; Бабунски
Старши треньор: А. Здравков
ЦАРСКО СЕЛО (4-4-2): Пласид; Даскалов, Л. Педро, Бандаловски, Нганиони; Д. Костадинов, Балтанов, Мертенс, Андерсон; Роси, Лука
Старши треньор: Л. Пенев

СЪДИЯ: Ивелин Занев
СТАДИОН: " Христо Ботев "
НАЧАЛО: 12:00 часа

efbet Лига 19 кръг, неделя 28 февруари  Ботев (Враца) 12:00предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР